HTML

Barangolás Ázsiában

Budapestről Moszkvába

2010.09.11. 13:37

Elindultunk... :) Rogton az elejen rajottunk egy csomo hibara (nem vegzetes, csak idegesito), pl. nem hoztunk laptopot es csupa olyan orszagba megyunk, ahol a mienktol eleg erosen eltero karaktereket hasznalnak szoval ekezeteket senki ne varjon tolunk.

Eleg kalandosan indult az ut, mert ket kulon kabinba kerultunk a Bp-Moszkva viszonylaton a budapesti jegyarus jovoltabol. Indulas utan persze probaltuk egymast megtalalni, de a vagonok kozotti atjaro fel volt nyitva. Valamikor keso este - amikor jottek a kalauzok - nyitottak ossze a teljes szerelvenyt, de akkor mar rengeteg kabin zarva volt es nem lehetett vegigkopogtatni mindet, hogy kideritsuk ki melyikben van.

Az ejszaka soran - amikor az egesz vonatot atraktak szeles nyomtavra - tudtunkon kivul meg a vagonok sorrendjet is megcsereltek, tehat masnap reggel sem volt eselyunk megtalalni egymast, mivel mindketten az ellenkezo iranyba indultunk egymas keresesere. Aztan az egyik allomason, ahol hosszabb ideig rostokoltunk egymasra talaltunk, ugyhogy a maradek uton mar tudtuk, hogy mindketten egy vonaton megyunk (tovabbra sem egy kabinban).

Miota elhagytuk a Keletit senki nem beszeli a nyelvunket es az angolt sem, a mutogatasunkra pedig annyi a valasz altalaban, hogy "nyet". Viszont korlatlan mennyisegben lehet csapolni a forro vizet a vagon egyik vegen, ugyhogy jo lett volna keszulni egy doboz teafilterrel erre a masfel napra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azsiaban.blog.hu/api/trackback/id/tr952326845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása